Algemeen binnenschrijnwerk

Maatkasten - Keukens - Badkamers

Contacteer ons

Van een kille zolder tot een warme kamer

Uw vakman voor een volledige zolderrenovatie in Westerlo.

Met de juiste aanpassingen en geschikte materialen maakt Bvba De Wever Tom van een onbewoonbare zolder een leefbare en mooi afgewerkte kamer. Daarvoor hebben wij de nodige expertise in huis en beschikken we over ruime ervaring met alle aspecten van een dergelijke totaalrenovatie. Op basis van uw verwachtingen en de functie van uw toekomstige kamer maken we eerst een ontwerp, waarna we zorgvuldig aan de slag gaan. Behalve voorkeukens, dressings en andere schrijnwerken kunt u dus ook voor uw zolderrenovatie in Westerlo een beroep doen op ons.

De renovatie van een kamer onder het dak stelt uitdagingen die we bij andere kamers niet terugvinden. Zo moet hetdakgeraamte worden afgewerkt met de geschikte platen en moet het warmteverlies via het dak sterk worden teruggedrongen. Daarom heeft Bvba De Wever Tom zich ook toegespitst op Gyprocwerken en isolatie. Verder voeren we ook de doorsnee schrijnwerken uit: we leggen de vloeren en maken kasten op maat zodat ze perfect onder het dak passen.

Voor meer informatie of voor een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook tijdens het weekend staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden over uw zolderrenovatie in Westerlo.

Clikc+