Algemeen binnenschrijnwerk

Maatkasten - Keukens - Badkamers

Contacteer ons

Uw droomkeuken op maat gemaakt!

Maatwerk voor uw keukenkasten in Westerlo.

In het atelier van Bvba De Wever Tom wordt uw droomkeuken vanuit het niets het leven in geroepen. Met de geschikte materialen en geheel volgens uw smaak vervaardigen we de maatkasten die later uw keuken zullen kleuren. Onze specialisten tekenen het ontwerp van uw keuken zelf uit en leggen het aan u voor. Met uw feedback en met respect voor uw budget gaan we vervolgensaan de slag voor de bouw en de installatie van uw keukenkasten in Westerlo en omstreken.

Voordat we uw nagelnieuwe keukenkasten zorgvuldig installeren, zorgen we er ook voor dat alle andere schrijnwerken zijn afgewerkt. We plaatsen Gyprocwanden, leggen uw houten vloer en installeren een binnendeur die in lijn ligt met de stijl van uw toekomstige keuken.

Kies voor een keuken op maat om uw interieur de look te geven die geheel bij uw smaak past. Bvba De Wever Tom voert de schrijnwerken uit in uw keuken en vervaardigt uw keukenkasten in Westerlo en omgeving. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie over uw keuken op maat.

Clikc+