Algemeen binnenschrijnwerk

Maatkasten - Keukens - Badkamers

Contacteer ons

Precisie, maatwerk en zorg!

Bvba De Wever Tom: een expert voor uw kastenopmaat in Westerlo

Kastenopmaat in Westerlo en omgeving zijn bij Bvba De Wever Tom een specialiteit van het huis, in elke houtsoort en voor elke mogelijke toepassing. Wij creëren vanuit het niets een keuken op maat of een dressing voor de slaapkamer, maar kunnen ook in de rest van het huis uit de voeten. Ingebouwde kasten in de woonkamer of onder de trap sparen heel wat ruimte in uw woning, zonder aan capaciteit in te boeten. Ook voor vestiaires en bureaumeubels kunt u op ons een beroep doen.

Geen enkel project is standaard bij Bvba De Wever Tom. Onze specialisten tekenen zelf het ontwerp uit, volledig op basis van uw smaak, budget en de ruimte die u ter beschikking heeft. Ook de functie van de kast heeft uiteraard een invloed op het ontwerp.

Voor al uw kasten op maat in Westerlo en omstreken kunt u rekenen op de zorg en de precisie van ons team. Vanaf de allereerste opmetingen tot de plaatsing van uw meubel werken wij nauwkeurig en proper, zodat u achteraf nooit voor een onaangename verrassing komt te staan. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Clikc+