Algemeen binnenschrijnwerk

Maatkasten - Keukens - Badkamers

Contacteer ons

Een blikvanger in uw slaapkamer

Een uniek ontwerp voor uw dressing in Westerlo.

Ook vóór de oprichting van de Bvba hebben onze werknemers ruime ervaring opgedaan met maatkasten. Ook hebben ze hun kennis over het onderwerp sterk uitgebreid. Op die ervaring en kennis bouwen we verder bij Bvba De Wever Tom om bij elk nieuw project een perfect resultaat te garanderen. Dat doen we voor uw keukenkasten, bureaumeubels en uiteraard ook voor uw dressing in Westerlo en omgeving.

Een mooi afgewerkte dressing of inloopkast is een absolute aanwinst voor elke slaapkamer. Ongeacht de afmetingen en stijl van uw kast krijgt uw slaapkamer meteen een elegante look mee. Van een luxueuze inloopkast tot een eenvoudigere dressing, Bvba De Wever Tom voorziet uw slaapkamer van een echte blikvanger. Het ontwerp, daar werkt u zelf aan mee. Laat ons weten wat uw verwachtingen zijn en we bekijken samen de mogelijke opties. Twijfelt u over de mogelijke oplossingen, dan tekenen we meerdere ontwerpen uit voor uw dressing in Westerlo en omgeving. Met een tastbaar voorbeeld en ons deskundig advies kunt u zo de beste keuze maken.

Neem contact met ons op voor een eerste gesprek, waarin we samen alle mogelijkheden overlopen. Ook voor meer informatie over onze diensten kunt u ons steeds bereiken via de gegevens op de contactpagina.

Clikc+