Algemeen binnenschrijnwerk

Maatkasten - Keukens - Badkamers

Contacteer ons

Vertrouw op het vakmanschap van Bvba De Wever Tom

Een vakkundige installatie van uw binnendeuren in Westerlo

Een binnendeur die uit hout is opgetrokken, betekent een echte meerwaarde voor uw interieur: een elegant sluitstuk in lijn met de andere houtelementen in de kamer. Moderne glazen deuren openen dan weer de kamer, met een strak en ruim interieur tot gevolg. Bvba De Wever Tom is uw installateur voor alle soorten binnendeuren in Westerlo en omstreken. Als deel van een complexe totaalrenovatie of simpelweg de plaatsing van een nieuwe binnendeur: wij nemen al uw renovatieprojecten – groot of klein – vooronze rekening.

In tegenstelling tot onze maatkasten, keukens en dressings worden de binnendeuren door ons niet op maat gemaakt. Wij geven u wel deskundig advies voor de keuze van een voortreffelijke groothandel en het juiste materiaal voor uw interieur. Met uw smaak en budget in het achterhoofd overlopen we het aanbod van binnendeuren in Westerlo en omgeving en kiezen we er de geschikte deur uit. Die installeren we dan meteen in uw woning of bedrijf.

Voor meer informatie over onze werkwijze of voor een vrijblijvende offerte kunt u ons contacteren via de contactpagina. Ook in het weekend staan wij u graag te woord.

Clikc+